Vajíčková nátierka
Suroviny pre 4 osoby:
8 ks varených vajec
2 menšie cibule
10 plátkov šunky
10 plátkov tvrdého syra
2 lyžice Hellmann‘s gurmánskej horčice
Štipka soli a korenia na dochutenie
6-8 lyžíc Hellmann‘s tatárskej omáčky
Postup:
Vajcia, cibuľku, uhorku, šunku aj syr nakrájame na drobné kocky. Pridáme tatársku omáčku Hellmann‘s, gurmánsku horčicu a zamiešame. Dochutíme soľou a korením podľa chute.
Podávame s pečivom, môžeme ozdobiť petržlenom, čerstvou zeleninou a plátky varených vajec.
Krémové cestoviny
Suroviny pre 4 osoby:
1 balíček penne
1 lyžica olivového oleja
1 veľká cibuľa
2 mrkvy nastrúhané nahrubo
1 cuketa nakrájaná na kocky
1 menšia brokolica
Majonéza Hellmann‘s (alebo Tatarská omáčka)
Približne 200 g cherry paradajok alebo 3 veľké nakrájané paradajky
3 strúčiky cesnaku - nakrájané nadrobno
4 lyžice strúhaného parmezánu
Olivy (nemusia byť)
Petržlenová vňať
Postup:
Cestoviny uvarte al dente.
Na panvici speňte cibuľku, pridajte brokolicu, olivy, mrkvu a cuketu. Nechajte zmäknúť.
Pridajte do panvice cestoviny a dve kopcovité lyžice majonézy. Zamiešajte.
Pridajte cherry paradajky a petržlenovú vňať.
Posypte syrom a môžete podávať.